Info

 

Digterruten Digter og Landskab – Martin A. Hansen på Stevns er et projekt gennemført af Landsforeningen Martin A. Hansen i 2014.

Vi modtager gerne artikler til hjemmesiden. Vi garanterer for at vi ikke redigerer i modtaget materiale, bortset fra evt. slåfejl.

 

Transport

Besøges digterruten til fods, kan man tage Østsjællandsbanen fra Køge og stå af på Varpelev Trinbræt, fortsætte via rutepunkt 5, 4, 3 og 2 og tage bussen i Store Tårnby. Ruten er på ca. 6 km.

Følges ruten pr. cykel, angiver kortet de mindst befærdede veje eller veje med cykelsti. Ruten vil være på ca. 50 km.

Pr. bil er der parkeringsmuligheder i nærheden af alle rutepunkter undtaget rutepunkt 3. Her må man krydse engen ad ”Kirkestien” fra Strøbysiden.

 

Links

Landsforeningen Martin A. Hansen
Det er landsforeningens formål at sikre erindring, viden og fortælling om forfatteren Martin A. Hansens ved at tage initiativ til og danne ramme om events, aktiviteter, praktiske arrangementer og anden formidling.

Kalklandet
Stevns Klint er UNESCO verdensarv. Klinten gemmer nemlig på et dramatisk kapitel af Jordens historie. Mellem kridt og kalk ligger et tyndt lag af fiskeler, der fortæller om dengang en asteroide ramte Jorden, og dinosaurerne uddøde.

Solgårdsparken
Solgården, Stevnsvej 26, blev bygget i 1904 af skuespilsforfatterinde Karen Bramson. Det oprindelige hus var på ca. 220 kvadratmeter i grundplan og blev opført som det man kalder en strandvejsvilla. Der er gratis adgang til alle musikaftener.

Tryggevælde – og Stevns Ådals Bevarelse
Foreningen holdt stiftende generalforsamling den 9. maj 1995. Det var initiativgruppen “Tryggevælde Ådals Venner” der stod bag oprettelsen.

 

Kontakt

Har du gode idéer til at gøre denne hjemmeside bedre, har du opdaget fejl eller ønsker du blot at sende en venlig hilsen til redaktionen, kan du gøre det via email:

kontakt@digteroglandskab.dk.

 

Støtteydere

Digter og landskab – Martin A. Hansen på Stevns har modtaget støtte fra:

  • Nordea-fonden
  • Arbejdsmarkedets Feriefond
  • Agnete Jensens Fond
  • Stevns Brands Fond
  • Stevns Kommune

logo_nordeafonden

logo_am_feriefond