App - en vejledning

 

 

Som supplement til Rutefolderen kan du downloade en app til din mobiltelefon. Vi har sørget for at der er versioner til iOS (dvs. iPhone, iPad) og Android (Samsung, HTC osv.). Du finder en nærmere beskrivelse af appen på linksene nederst på hver side her på hjemmesiden.

Appen viser et interaktivt kort over området, hvor rutepunkterne er markeret. Din aktuelle placering er også vist, så du nemt kan danne dig et indtryk af, hvor du finder rutepunkterne. Til hvert rutepunkt er der knyttet tre fortællinger, som du kan læse en smule om og lytte til.

Desuden kan du finde en komplet oversigt over alle fortællingerne i alfabetisk rækkefølge. Ligesom her på siden er alle fortællingerne ledsaget af tegninger og malerier, udført af forfatteren selv.

På informationsskiltene ved hvert rutepunkt er der angivet en QR-kode ud for hver fortælling. Med den indbyggede scanner kan du således kalde den pågældende fortælling direkte frem på mobilen.

Appen inviterer også til at læse og lytte til fortællingerne derhjemme efter fyraften, eller integrere dem i danskundervisningen.

Appen er primært lavet til mobiltelefoner, således at du altid kan have den med dig. Men du kan også installere den på en tablet (fx. en iPad).

God fornøjelse!

 

Download en lille visuel guide til appen

 


Klik her for at installere på iPhone


Klik her for at installere på Android